Contact / informatie
 
daan-

Voor opmerkingen of informatie kunt u terecht bij:


Standaard Uitgeverij

Mechelsesteenweg 203
2018 Antwerpen

Tel.:      03/285 72 00
Fax.:     03/285 72 99

internet: www.standaarduitgeverij.be
e-mail: info@standaarduitgeverij.be

Voor vragen of andere informatie
kun je hieronder het formulier invullen:

naam :
e-mail :
vraag :
 

   
 


Privacy statement:

In het privacy reglement wordt uiteengezet hoe wij gebruik maken van persoonsgegevens die u aan ons verstrekt, zoals uw naam, adres, telefoonnummer of e-mailadres.
www.kleinehandjes.be is een plaats in cyberspace waar fans van kleine handjes meer te weten kunnen komen over hun favoriete reeks kleine handjes, spelletjes kunnen spelen en hun stem kunnen laten horen. Standaard Uitgeverij gelooft in de kracht van kinderen en wij moedigen zowel hen als hun ouders aan om onze website te gebruiken en daar plezier aan te beleven. Hoewel wij het interactieve karakter van online media stimuleren, trachten wij tegelijkertijd ouders en kinderen te leren hoe zij hun privacy goed kunnen beschermen wanneer zij op het web rondsurfen. Hieronder is beschreven hoe wij gegevens verzamelen.

Voorts vragen wij van alle ouders, vooral die met kinderen onder de 16, om onze volledige Website Voorwaarden door te lezen alvorens hun kinderen toestemming te geven om persoonlijk herleidbare gegevens aan ons systeem toe te vertrouwen.

De volledige versie kan je hier downloaden.

-

 
 

kleine handjes

©2007 Standaard Uitgeverij nv